Ons Buiten Beweegt

Image

Samenwerken  • Motiveren  • Zelfvertrouwen  • Plezier

Over Ons Buiten Beweegt


Voor kinderen met een beperking is deelnemen aan een reguliere sport vaak moeilijk. Maar juist deze kinderen gunnen we het om ook te kunnen sporten, daarin zelfvertrouwen te krijgen en plezier te hebben!

Wij willen het mogelijk maken om eens niet de zorg voor je kind te dragen maar onbezorgd samen met je kind te kunnen bewegen. En dat gaan wij realiseren met Ons Buiten Beweegt!

We bieden één maal per 2 weken een sport- en spelles op maat aan voor u en uw kind waarbij zowel u als uw kind uitgedaagd gaan worden. In totaal duurt een les 1 uur.

Bij Ons Buiten Beweegt gaat u als ouder samenwerken met uw kind. Jullie motiveren elkaar en jullie medeteams. Het allerbelangrijkste vinden we dat jullie zelfvertrouwen en plezier krijgen in het bewegen!


Ons Buiten Beweegt is geschikt voor:

  • Kinderen en jongeren in de leeftijd van 6-18 jaar;
  • Kinderen met Downsyndroom;
  • Kinderen met gehoorbeperkingen;
  • Kinderen met een achterstand in sociale vaardigheden;
  • Kinderen met autisme spectrum stoornis;
  • Kinderen met hechtingsproblematieken;
  • Voor u als ouder!

Ieder kind is voor ons uniek. Mocht uw kind buiten 1 van deze doelgroepen vallen, dan gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden om deel te nemen aan een sport- en spelles.

Via Instagram houden wij u op de hoogte over de tijden en verschillende lessen. Volg ons en schrijf je in!

De kosten bedragen 15 euro per koppel, per les.


Ons Buiten Beweegt

Image

Ons Buiten Beweegt

Samenwerken  • Motiveren  • Zelfvertrouwen  • Plezier

Voor kinderen met een beperking is bewegen bij een reguliere sport vaak moeilijk. Maar juist deze kinderen gunnen we het om ook te kunnen sporten, daarin zelfvertrouwen te krijgen en plezier te hebben!

Wij willen het mogelijk maken om eens niet de zorg voor je kind te dragen maar onbezorgd samen met je kind te kunnen bewegen. En dat gaan wij realiseren met Ons Buiten Beweegt!

We bieden één maal per 2 weken, een totaal van 6 bewegingslessen, op maat aan voor u en uw kind waarbij zowel u als uw kind uitgedaagd gaan worden.

In totaal duurt een les 1 uur waarvan we 45 minuten aan het bewegen zijn en 15 minuten een onderwerp rondom gezonde voeding naar voren laten komen. Dit kan zijn door met
je coach een gezonde snack te bereiden met producten uit onze eigen moestuin of in de vorm van educatie. Ook krijgen jullie nog een uitdagende thuischallenge mee voor in de week dat er geen bewegingsles op het veld is.
De vierde bewegingsles bestaat
uit een mini sportdag waarbij alle bewegingsonderdelen aan bod komen. Zo proeft u meteen aan de andere sporten en wekt het wellicht uw interesse!


Bij Ons Buiten Beweegt gaat u als ouder samenwerken met uw kind. Jullie motiveren elkaar en jullie medeteams. We voegen een wedstrijd element toe. Het allerbelangrijkste vinden we dat jullie zelfvertrouwen en plezier krijgen in het bewegen!

Ons Buiten Beweegt is geschikt voor:
- Kinderen en jongeren in de leeftijd van 6-18 jaar;
- Kinderen met Downsyndroom;
- Kinderen met gehoorbeperkingen;
- Kinderen met een achterstand in sociale vaardigheden;
- Kinderen met autisme spectrum stoornis
- Kinderen met hechtingsproblematieken;
- Voor u als ouder!

Ieder kind is voor ons uniek. Mocht uw kind buiten 1 van deze doelgroepen vallen, dan gaan wij graag met u in overleg over de mogelijkheden om deel te nemen aan een bewegingsles.

Via Instagram houden wij u op de hoogte over de tijden en verschillende lessen. Volg ons en schrijf je in!

De kosten bedragen 15 euro per koppel, per bewegingsles.